Portretten in opdracht


Particuliere opdracht. Potlood, 2017
Zie prijzen voor aanbieding voor kindertekeningen

Werkwijze
 

Uw portret wordt gemaakt op basis van een ontspannen kennismakingsgesprek met koffie en taart.
In mijn atelier 'In de Vijgeton' aan de Oudegracht in Utrecht.
Tijdens deze ontmoeting kan ik me een goed beeld van u, of een andere te portretteren persoon vormen. Tot slot van deze ontmoeting neem ik een flink aantal foto's.

In de weken daarop ga ik met de combinatie van foto's en de persoonlijke indrukken, het innerlijk beeld dat ik heb opgeslagen, aan het werk.
Als het klaar is vindt een feestelijke presentatie in de regel hier weer plaats in het atelier.


Voor uw opdracht of meer informatie:

 

 

Interview in 'Centraal Laat'
7 november 19.00uDirecteur Bart Rutten zal me interviewen over de portretten, werkwijze, achtergronden, verhalen etc.. In een zeer interessant programma in het museum, met onder andere een boekpresentatie van beeldhouwer Ruud Kuijer, de tentoonstelling Dromen in Beton, veel live muziek in het kader van de Mini-Who. Je kunt de tekeningen dan aansluitend op zaal gaan bekijken.
Lees hier meer...

 

Opdracht Centraal Museum
De Grote Vijf van Utrecht
Tot juni 2020 - expo 6


Er werd afgelopen twee jaar hard aan 5 portretten in opdracht van het Centraal Museum Utrecht gewerkt: Gerrit Rietveld, Pyke Koch, Peter Vos, Dick Bruna (ja, een portret van Dick, 2.0!) en Joop Moesman. Vanaf 15 oktober 2019 te zien in Expo 6. Lees hier verder....


Tekenles

Heeft u behoefte aan feedback op uw eigen werk? Er is een tekenles mogelijk waarin u veel informatie krijgt waar u tijden mee vooruit kunt.
Er wordt uitgegaan van uw eigen werk. Portretten, landschappen, figuurstudies, dieren.
Naar aanleiding daarvan wordt een gedoseerde hoeveelheid professionele tips, tricks, aanwijzingen, aanvullingen en oefeningen gegeven. Vervolglessen mogelijk. Lees hier verder...

 


Klanten: