Portretten veilig in opdracht

Een intakegesprek en de voor uw portret benodigde portretfotoshoot kan op ruim voldoende afstand gedaan en gemaakt worden. Neemt u > contact < op voor de mogelijkheden.


Particuliere opdracht. Potlood, 2017
Zie prijzen voor tekeningen

Werkwijze
 

Portretten worden gemaakt op basis van een ontmoeting in de 14e eeuwse werfkelder en atelier 'In de Vijgeton' aan de Oudegracht in Utrecht. Tenzij er redenen zijn dit ergens anders te doen, bijvoorbeeld immobiliteit. 
Er vindt een ongedwongen en ontspannen kennismakingsgesprek plaats. Hierin kan ik een goed beeld van de te portretteren persoon vormen. U hoeft niet live te poseren voor het tekenwerk. Na afloop van dit gesprek, dat meestal tussen de een of twee uur duurt, inclusief koffie en gebak, neem ik een aantal foto's waaruit ik later een keuze kan maken op basis van het bij het kennismakingsgesprek ontstane beeld.


Voor uw opdracht of meer informatie:

 

 TekenlesHeeft u behoefte aan feedback op uw eigen werk? Er is een tekenles mogelijk waarin u veel informatie krijgt waar u tijden mee vooruit kunt.
Er wordt uitgegaan van uw eigen werk. Portretten, landschappen, figuurstudies, dieren.
Naar aanleiding daarvan wordt een gedoseerde hoeveelheid professionele tips, tricks, aanwijzingen, aanvullingen en oefeningen gegeven. Vervolglessen mogelijk. Lees hier verder...

(Ook als cadeautje natuurlijk. Dan maak ik er een mooi handgeschreven kaartje voor)

 


Pyke Koch, geportretteerd in opdracht van het Centraal Museum Utrecht.
Potlood, 2019.
Ge-exposeerd in Centraal Museum Utrecht:
'De Grote Vijf': 14 oktober 2019 - 12 juli 2020

> De Grote Vijf

 

Blogs 'De Grote Vijf'

 

 


Klanten: