Over ons

 

Jeroen

Met Jeroen van Nijnatten ben ik in 2000 begonnen met Keldergangen. Een fantasievolle traiteur met een sterke hang naar een fusie tussen het Hollandse en het mediterrane. Producten van het seizoen, biologisch. Hij maakt een 4- of 5-gangenmenu met wijnarrangement op maat, dat u vantevoren ter goedkeuring krijgt opgestuurd.
Jeroen is tevens een kunstzinnig keramist.

jeroentraiteur.nl

Edwin

Edwin Severijn is een geweldige en terecht veelgeroemde kok, voorheen eigenaar en bedenker van restaurant Sot l'y laisse in Utrecht. Je moest er maanden van tevoren reserveren. Ik durfde hem niet eens te vragen, zo goed is hij. Edwin maakt voor u een 6-, 7- of 8-gangenmenu dat eenieder van uw gezelschap zal verrassen in creativiteit, smaakexplosies en originaliteit. Doet werkelijk voor geen Nederlandse sterrenkok onder.
Tevens percussionist/drummer in de band Tilia.

eatdrinkdesign.nl

Ingmar

Ingmar Heytze is de ongekroonde dichter des vaderlands, voorheen stadsdichter van Utrecht. Vanaf de eerste Keldergangen-avond vast onderdeel van het programma. Ingmar is een meester in het aanvoelen van wat uw gezelschap bezighoudt en nodig heeft, en tevens in het over het voetlicht krijgen van de inhoud: een geweldig performer. Zijn gedichten zijn weliswaar laagdrempelig, maar geven eenieder een warmhartige en geestige boost. Een zeer intelligente en verbindende man, die uw avond energie en stof tot nadenken en reflecteren zal geven.
Tevens gitarist en performer in Asfaltfeeën.

ingmarheytze.nl

Kees

Ondergetekende is multi-disciplinair kunstenaar. Het is fijn mijn ruime, warme, tot articiteit uitnodigende kelder aan de Oudegracht met een gezelschap te delen. Ik schrijf muziek, liedjes, schreef veel muziek voor theater, was veel als pianist op tv, teken portretten in opdracht, ontwerp brillen, en fotografeer stad en ommeland. Op een avond Keldergangen ben ik gastheer en singer-songwriter. Organiseer graag cross-over evenementen zoals deze.
Tevens bedenker van het concept.

keeswennekendonk.nl

Voor meer informatie of passende offerte: