Private dining in de Vijgeton Utrecht

Een intieme samenkomst bij een kunstenaar aan huis. Een 14de eeuwse Werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Een rijzende ster van het culinaire circuit verzorgt het diner. Een menu dat in overleg wordt opgesteld. Een gastheer die zowel muzikaal performer als kunstenaar is.
Gastoptredens van Ingmar Heytze die aan tafel, indien gewenst, een communicatief vorkje meeprikken. Een inspirerende ruimte waar de romantiek en artisticiteit van afdruipt. Aan deze ingredienten kunt u denken als u uw gasten eens op een unieke ervaring wilt tracteren.

De traiteurs

Vier tot zes tongstrelende gangen van een traiteur als Jeroen van Nijnatten, vermaard in de stad,
of Edwin - Sot l'y Lasse - Severijn, een topkok die ik jarenlang niet heb durven vragen, zo goed waren de verhalen al die tijd al over hem.

Intermezzi van Ingmar Heytze en Kees WennekendonkDichter van dienst: Ingmar Heytze.
Presenteerde dit jaar oa de Nacht van de Poezie. Op een dineravond leest en brengt hij zijn mooie en humoristische gedichten speciaal voor u.
Tussen twee andere gangen speel en zing ik mijn en andermans liedjes vanachter de vleugel of gitaar. Ik kan u ook vertellen over mijn tekenwerk, fotografie en ontwerpen. aan de hand van de op dat moment aanwezige kunstwerken.
De hele avond blijft er meer dan genoeg tijd voor u en uw gezelschap uitgebreid van gedachten te wisselen.

Presentaties en pitches

U kunt voor uw bedrijfsgezelschap daarnaast natuurlijk ook een aantal pitches, plenaire gesprekken, of een presentatie doen. Beamer en geluid zijn aanwezig.

Uw gezelschap

Aan tafel is er plaats voor 18 personen.
Voor grotere gezelschappen zijn andere locaties mogelijk.
Minimale deelname 8 personen.

Prijzen

De prijzen verschillen per grootte van uw gezelschap en de gewenste kok.
Neemt u contact op voor de mogelijkheden te bespreken.

De locatie

De locatie is mijn woon- en werkatelier: een ruime, romantische, droge en warme 14e eeuwse werfkelder aan de Oudegracht. U kunt het vinden aan de Oudegracht 226 aan de werf, op steenworp afstand van de Dom. De droge, verrassend sfeervolle ruimte is van alle normale gemakken voorzien, inclusief wifi. Piece de resistance is een ruim 120 jaar oude Bechstein concertvleugel.


Bereikbaarheid

Parkeergarage Springweg op 5 minuten, UtrechtCS op 15 minuten loopafstand.

Klanten

Onder vele anderen: LinkiT, Res2, Robeco, KLM, Rabobank, Tomlow Advocaten, NOC*NCF, AMRO, Gemeentebestuur Valenciennes, Rovict, Belastingdienst, Rijksgebouwendienst, Zadelhoff Makelaars, DMO Amsterdam, Volker Stevin, Oxfam Novib, Selektvracht, Fortis, KMN. Naast vele particulieren.
Sinds 2000.

Gastenboekje

"Vanaf het begin maken wij met ons bedrijf gebruik van de mogelijkheden die Keldergangen biedt. Met enige trots kan ik zeggen dat ik aan de wieg heb gestaan van het ontstaan van Keldergangen (2000). Op zoek naar eens iets anders dan de standaard dineetjes in de dito standaard restaurantjes uiteindelijk via via bij Kees Wennekendonk terecht gekomen. Al snel zaten we op één lijn. Kees heeft inmiddels meer dan 10 Keldergangen voor ons georganiseerd. In samenwerking met meesterkok Jeroen van Nijnatten en poeet Ingmar Heytze is er prachtig concept ontwikkeld dat vervolmaakt wordt door muzikaal duizendpoot Kees die als uitstekende gastheer de avond tot een goed einde leidt. Het leuke is dat niet één avond hetzelfde is door het steeds weer bedenken van nieuwe thema's. Ik kijk alweer uit naar een nieuwe avond. Ga zo door het is echt top.

Bert Peters, Algemeen Directeur LinkiT group.

***

Het is er niet eerder van gekomen wegens de afgelopen feestdagen, maar ik wil jou, Ingmar en Jeroen en de dame (de naam is mij ontschoten, sorry) namens alle collega’s van Gilde hartelijk bedanken voor de fijne avond die jullie ons bezorgd hebben op vrijdag 12 december 2014.

De sfeer was heerlijk ontspannen, het “vertier” (muziek, voordrachten) goed verzorgd en het eten en drinken heerlijk. Daarnaast een prettige bediening aan tafel. De avond was zeer geslaagd!

Nogmaals enorm bedankt.

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Antoinette de Bes-Tromper
Management Assistant

GILDE HEALTHCARE

***

Het afscheid van onze directeur Leo Oostendorp van het managementteam als start van een feestweek begin september 2002 is een groot succes geweest. En dat was de bedoeling toen ik Kees benaderde met de vraag wat er allemaal mogelijk was in en rond zijn "keldergangen". Een cultureel voorprogramma in Utrecht, ontspanning op de boot, een voortreffelijk diner, prettige extra gesprekspartners en de beslotenheid van een bijzondere ruimte. Hartelijk bedankt voor jullie rol. We denken met plezier terug aan Utrecht.

Namens het MT van ACCRES Apeldoorn B.V., Hans Verbeek, directeur.

***

"Het huisje op de hei." Een breed geaccepteerd fenomeen. Goed voor teambuilding, strategische sessies en reflectie op het werk. Klinkt mooi, maar meestal beland je in een ISO-gecertificeerde vergaderfabriek in de berm van de A12. Opgeleukt met fantasielamellen en pastelkleurige Praxistegeltjes. De befaamde Kwekkeboomkroketten als culinair hoogtepunt. Nee, dan een keldergang bij Kees Wennekendonk. Kees biedt een voortreffelijke combinatie van een stijlvolle ruimte in het hart van Utrecht, een prikkelende verwenpartij voor de papillen en prettig, persoonlijk gastheerschap. Bovendien staat duizendpoot Kees garant voor een inspirerende culturele ervaring. Een gelegenheid die bijdraagt aan teambuilding of strategievorming. En vooral echt leuk is!

Tim van der Veer
Hoofd Communicatie Oxfam-Novib
www.oxfamnovib.nl

***

Toen het weer tijd werd om het jaarlijkse kerstgebeuren te organiseren, brak bij ons op kantoor toch lichtelijk de paniek uit. Want wat kun je tegenwoordig nog doen wat én origineel is én waar je, wellicht volledig onbewust, ook nog iets van opsteekt? Het antwoord op deze vraag is vanaf heden heel simpel. Doe een avondje 'Keldergangen!'. En geef je over aan de creatieve talenten van Jeroen, Ingmar en Kees. Want als je denkt dat je alles al geproefd hebt, dan heb je nog nooit bij Jeroen gegeten. En als je denkt dat gedichten saai zijn, dan heb je Ingmar nog nooit horen voordragen. En als je denkt dat je alle muziekinstrumenten al kent, dan heb je nog nooit het genoegen gehad kennis te mogen maken met de Vleestrompet van Kees. Deze ingredi?ten, samen met een voortreffelijke ambiance, maken de avond tot een geweldige ontdekkingstocht. Een echte aanrader. Utrecht bedankt!

Susan de Plaa, StimulanSZ

***

Mede namens mijn collega's wil ik jou, Ingmar en Jeroen hartelijk bedanken voor de onvergetelijke vrijdagavond.
Het was een groot succes en er wordt met veel lof over jullie gesproken.

Nogmaals bedankt!

Conny Schadee, Scotts International BV, Waardenburg."