Volgende Pindaconcert 15 juni

 

Met alvast op het programma:

boekpresentatie Joel Katz, Robert Perry en Saskia Stehouwer,
Vrije uitloop | Free range (door Dutch Poet Press)

en try-out theatermuziekprogramma 'Misschien wisten zij alles', van Floor Wittink.

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartier

Speciaal voor de Tellegen komen ook:

Vertellersduo Dá Fhili (spreek uit: daa ielie).

 

En ondergetekende zingt in ieder geval vandezelfde Tellegen: 'Laten we een landschap van mij maken'.

 

Alvast reserveren kan hier:

 

 

 

Pindaconcert, 117, 16 maart

VOL!

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartier

Programma:Siem Huijsman
- Cellosonates van Shostakovich. Vleugel: Hans Rijkmans.
Siem pakte na tientallen jaren betrekkingen bij diverse gemeenten zijn oude liefde de cello weer op, en ging musicologie studeren.

 

Marloes Robijn -poëzie, misschien een verhaaltje.
(foto - Reyer Boxem)

Willem Vlakveld - (SWOV) hoe veilig zijn onze keuzes in het verkeer voor ons, en waardoor laten we ons beinvloeden?
Dr. Willem Vlakveld is specialist op onder meer de gebieden van jonge beginnende bestuurders, (UBER! sic) verkeersveiligheidseducatie en rijopleidingen, maar ook op het gebied van heel andere onderwerpen als fietsveiligheid, onderzoek naar oogbewegingen van verkeersdeelnemers en gedrag in sterk geautomatiseerde voertuigen. In 2011 is Willem Vlakveld aan de Rijksuniversiteit Groningen gepromoveerd op het proefschrift Hazard anticipation of young novice drivers; Assessing and enhancing the capabilities of young novice drivers to anticipate latent hazards in road and traffic situations.

 

Laaghangende bloem.

Magda Augusteijn - schilderijen
Magda vertelt over haar schilderende geschiedenis; de penselen, de pigmenten, de oliën en het water en de duizelingwekkende vrijheid van het lege, witte vlak.

 

Peter Prins - poëzie.
"Prins debuteert op zijn 69ste als dichter. Na een veelbewogen leven is deze prototype babyboomer niet lang geleden verliefd geworden op een mooie Romaanse. De weerslag, of een weerslag, van deze verliefdheid leest u in de bundel ‘Contouren voor verderop’. Prins is in zijn teksten een uitstekend waarnemer en verslaglegger."Dusty Stray - Jonathan Brown sings songs from his new album Estranged. With Stuart Cullen on banjo.

Kind Words About ESTRANGED:

"A new alt-folk classic. An album of creatively diverse folk songs that range from the whimsicality of The Fruit Bats to the minimalist vigor of Lou Reed. Like his visual name, Stray collects pieces and fragments from folk’s most risk-taking troubadours and assembles them into one of 2018’s most interesting and listenable records." Glide Magazine

 

Inschrijvingen - reserveringen

Heeft u een idee om ergens mee op te treden: muziek, gedichten, kunsten of wetenschappen: Laat het mij weten via onderstaande reserveringsbutton. Ik zou het met name leuk vinden als er een fakenieuwsschrijver bereid zou zijn wat nieuw werk te presenteren.

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartierEntree: een fles wijn is deze keer niet nodig: ik heb een enorme voorraad van de overschotten van eerdere pindaconcerten, wel graag een kaas, een taart of een zak pinda's. 
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.
Adres: Oudegracht aan de werf 226 Utrecht

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering (45) aantal plaatsen.

 
Het pindaconcert nr 116 van 19-01 was weer prachtig.
Lees hier meer....


Foto: Elisabeth Stolk

 


 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.

Eerdere pindaconcerten

Een overzicht van recente pindaconcertprogramma's en artiesten op Archief.