Marieke Lucas Rijneveld voorlezend op eerder pindaconcert

 

PINDACONCERT 9 april


Met alvast op het programma:Bandoneonist Jankoen de Haan komt tangostukken spelen.Nederlands Poetry-Slamkampioen Monique Hendriks komt speciaal uit Eindhoven. Alexis de Roode meldt zich met gedichten of een verhaal.
Lidwien Smit, Associate Professor aan de UU, komt vertellen wat haar bezighoudt op het gebied van mensen, dieren en epidemieën. Kunstenaar/grafisch ontwerper Max Kisman vertelt over, en toont recent werk. (Ingmar Heytzelaat zich excuseren)

***

Een pindaconcert is een kunstensalonavond met 5-8 items van maximaal een kwartier.

Heb je een idee om ergens mee op te treden: muziek, gedichten, kunsten of wetenschappen: Laat het mij weten via een email

Entree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's. 
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.

Deur open 20.00u, aanvang 20.30u.
Adres: Oudegracht aan de werf 226 Utrecht

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering aantal plaatsen(30).
Max 2 per reservering aub.

 

Eerder

- Ies Muller en Dave Munnelly - Ierse muziek op fluiten en trekzak. Januari 2018.

Pindaconcert archief:

Het pindaconcert met Bertolf
Lees hier meer....


Foto: Elisabeth Stolk

 


 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.