GOUDEN PINDA: BERTOLF!

za 7 september

Deur open: 20.00u koffie en thee
Aanvang: 20.30u
Entree €15,-.
Reserveren verplicht


Bertolf is een singer-songwriter die je alleen al voor zijn briljante gitaarspel zou willen gaan zien. (Ingmar Heytze: "Ik kom!") Zijn liedjes spreken voor zich. Zie youtube-filmpje van zijn optreden in 2015.
In 2012 mocht ik de cover van zijn album 'Bertolf' tekenen. Ik vind het geweldig dat hij hier weer komt spelen.

"Ik werd eerder wel vaker gevraagd om te spelen in huiskamers, en dat leek me doodeng, maar nu ik er inmiddels een paar heb gedaan, heb ik gemerkt dat ik het juist erg leuk vind om te doen! De intimiteit van een huiskamer, een aandachtig luisterend publiek, en een volledig akoestische, onversterkte setting met alleen een akoestische gitaar en zang leveren altijd mooie avonden op. "www.bertolf.nl 

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering (45) aantal plaatsen.

 

Volgende 'reguliere' Pindaconcert ergens in oktober

Reserveringen

Heeft u een idee om ergens mee op te treden: muziek, gedichten, kunsten of wetenschappen: Laat het mij weten via onderstaande reserveringsbutton. Ik zou het met name leuk vinden als er een fakenieuwsschrijver bereid zou zijn wat nieuw werk te presenteren.

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartierEntree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's. 
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.
Adres: Oudegracht aan de werf 226 Utrecht

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering (45) aantal plaatsen.

 

 

Pindaconcert archief:

Het pindaconcert nr 117 van maart 2019 was weer prachtig.
Lees hier meer....


Foto: Elisabeth Stolk

 


 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.