Programma pindaconcerten

Eerstvolgende pindaconcert: zaterdag 13 januari 2018

Inschrijving voor publiek en optredens geopend.

(Max 8 items van max een kwartier)


Inschrijving/reservering verplicht ivm gering aantal plaatsen.

Entree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's.
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.


Zaterdag 20 mei

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.

Adres: Oudegracht 226 aan de Werf.

___

 Gouden Pindaconcerten

Ergens in het magische pindajaar 2015 vond het 100ste pindaconcert plaats. Ter gelegenheid daarvan organiseer ik een aantal bijzondere concerten organiseren, geheten: de Gouden Pinda. Op zo'n concertavond is er slechts 1 hoofdact, met 1 pauze.
Februari 2015 speelden Ingmar Heytze & Ralph Rousseau Meulenbroeks een avondvullend programma. In april volgt de Zwolse singer-songwriter Bertolf. Ook Jan Veldman, en als het even meezit een beetje later ook de Ierse singer-songwriter Luka Bloom zullen in deze serie komen optreden. In het vat zit ook een lezing over het heelal door astronoom Govert Schilling. Pianist Edwin Berg beet op 28e december 2014 het spits af met het schitterende programma 'Bach & Berg'.
Voor deze concertserie wordt, omdat een artiest die een avondvullend programma brengt dit verdient, een entree van €15,-. geheven. Thee en koffie krijgt u van mij.

Pindaconcerten / aanmelden

De reguliere Pindaconcerten zijn maandelijkse kunstensalons (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.

Aanmeldingen acts en publiek via mail@keeswennekendonk.nl -
NB: Pindaconcerten zijn door het geringe aantal plaatsen (45) vrijwel altijd volgeboekt.
Mocht je je ingeschreven hebben, maar door wat dan ook verhinderd te zijn, stel ik het zeer op prijs als je dit meldt, zodat mensen die op de wachtlijst staan van jouw plaats kunnen genieten. Hartelijk dank.

Adres: Oudegracht aan de werf 226. Vanaf de Hamburgerstraat voor de brug links de trap af, 3e kelder links.