Eerstvolgende pindaconcert, 117, 16 maart

Alvast op het programma:

 Siem Huijsman
- Shostakovich cellosonates
Siem pakte na tientallen jaren betrekkingen bij diverse gemeenten zijn oude liefde de cello weer op, en ging musicologie studeren.

 

Willem Vlakveld - (SWOV) hoe veilig zijn onze keuzes in het verkeer voor ons, en waardoor laten we ons beinvloeden?
Dr. Willem Vlakveld is specialist op onder meer de gebieden van jonge beginnende bestuurders, (UBER! sic) verkeersveiligheidseducatie en rijopleidingen, maar ook op het gebied van heel andere onderwerpen als fietsveiligheid, onderzoek naar oogbewegingen van verkeersdeelnemers en gedrag in sterk geautomatiseerde voertuigen. In 2011 is Willem Vlakveld aan de Rijksuniversiteit Groningen gepromoveerd op het proefschrift Hazard anticipation of young novice drivers; Assessing and enhancing the capabilities of young novice drivers to anticipate latent hazards in road and traffic situations.

 

Inschrijvingen - reserveringen

Heeft u een idee om ergens mee op te treden: muziek, gedichten, kunsten of wetenschappen: Laat het mij weten via onderstaande reserveringsbutton. Ik zou het met name leuk vinden als er een dichter bereid zou zijn wat nieuw werk te presenteren.

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartier
Entree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's. Rode wijn in ruim voldoende overmaat aanwezig. Witte wijn zeer welkom.
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.
Adres: Oudegracht aan de werf 226 Utrecht

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering (45) aantal plaatsen.

 
Het pindaconcert nr 116 van 19-01 was weer prachtig.
Lees hier meer....


Foto: Elisabeth Stolk

 

 

 


 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.

Eerdere pindaconcerten

Een overzicht van recente pindaconcertprogramma's en artiesten op Archief.