Eerstvolgende pindaconcert, nr 115:
Zaterdag 24 novembrrr

*reservering verplicht ivm het gering aantal plaatsen*

 

Alvast op het programma:Lucie de Saint-Vincent - pianoconcert

 

Daan van Loon en David van den Bosch - Vertellersduo Dá Fhili (spreek uit: daa ielie). Vaak ter plekke verzonnen Mythen en Sagen, soms een bestaande.


Sophie Janna - Traditional folk en eigen songs. (Kunnen we niet 'lieden' zeggen in plaats van liederen?)Femke IJlstra - Saxofoon

Jan Schellink - De Schoonheid der Bovenleidingen
Met:
Marjolijn Roeleveld - zang
Frank Smulders - viool
Jan Schellink - vleugelDaan Hofman
- speelt en zingt uit zijn nieuwe project 'Phonettes'.Ondergetekende - zal wat van zijn werk laten zien: de eerste stadia van de getekende portretten in een serie van vijf in opdracht van het Centraal Museum Utrecht : RIetveld, Dick Bruna, Pyke Kock, Joop Moesman, Peter Vos.

Nog open voor meer acts - inschrijvingen - reserveringen

Heeft u een idee om ergens mee op te treden: muziek, gedichten, kunsten of wetenschappen: Laat het mij weten via onderstaande reserveringsbutton.

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.
Max 8 items van max een kwartier
Entree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's. Rode wijn in ruim voldoende overmaat aanwezig. Witte wijn zeer welkom.
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.
Adres: Oudegracht aan de werf 226 Utrecht

Inschrijving via de email publiek verplicht ivm gering (45) aantal plaatsen.

 
Het pindaconcert nr 114 van 22 september 2018 was weer prachtig.
Lees hier meer....


Foto: Elisabeth Stolk

 

Volgende pindaconcert is 19 januari, onder klein voorbehoud.

 


 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.

Eerdere pindaconcerten

Een overzicht van recente pindaconcertprogramma's en artiesten op Archief.