Eerstvolgende pindaconcert: zaterdag 20 mei 2017.

Inschrijving voor publiek nog geopend.

 

Op het programma:

Rendel de Jong - 'Iedereen, behalve de grietman!'- Stadse fratsen, oncuijsheden en ontluikende democratie - #lezing #geschiedenis #joure.
Matthijs Begheyn & Lonneke Clabbers (piano) - liederen van Schubert/Schumann in Nederlandse vertaling van Jan Rot #schubert #schumann #janrot
Alexis de Roode - poezie, oa uit zijn recent uitgebrachte bundel: - Een steen openvouwen -. #poezie #steen #openvouwen #podium
Jan Warndorff - vertelt over zijn boek : "Filosofie van het boerenverstand"
Dowan (& Thirty Birds) - songs uit zijn album 'Love medicine & music'.
Michael Munker - de Letters van Utrecht.
Inschrijving/reservering verplicht ivm gering aantal plaatsen.

Entree: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda's.
Mensen met borrelnootjes worden geweigerd.


Zaterdag 20 mei

Deur open: 20.00u
Aanvang 20.30u.

Adres: Oudegracht 226 aan de Werf.

 

Een pindaconcert is...:

..een bijna maandelijkse kunstensalon (een soort multidisciplinaire huiskamerconcerten) met de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Sinds 1995 georganiseerd door ondergetekende Kees Wennekendonk.
Tot acht items van maximaal een kwartier uit velerlei diciplines. Van muziek tot multimediaperformances, van poëzie tot psychiatrie. Een pindaconcert is niet een clubje of groepje. Iedereen kan zich aanmelden als publiek of voor een optreden. Onder het motto: waar zijn wij mee bezig?!! Wel houd ik me het recht voor een aanmelding af te wijzen, of voor een volgend PC voor te stellen.

 

Fotocredits

De foto's in de slider zijn van onder andere Edwin Dillen (Rosa), Merlijn Doomernik (Ralph), Keke Keukelaar (Vincent) en ondergetekende.